УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ,

 
Този електронен магазин е предназначен за търговия на едро и търговия на дребно.

 

 

Търговия на едро

Клиенти на едро могат да бъдат само действащи търговци/физически и юридически лица/,притежаващи действащи търговски обекти за търговия със сувенири,цветя,домашни потреби или други сходни дейности.Извършващи покупка с цел препродажба ( минимална сума 300лв). За да станете клиент на едро, трябва да направите регистрация

Търговия на дребно

Клиенти на дребно са всички останали потребители на нашия електронен магазин.За тях не се изисква регистрация.

Изберете съответния продукт , като кликнете върху него , отваря се снимка в по-голям маштаб. Икона в дясно : "добави в количка" избирате съответния брой на продукта, или оставяте 1бр. кликнете върху същата икона "добави в количка" , брой продукти ще се премести горе в количката. Може да избирате не ограничен брой продукти. Като приключете с избора си кликнете върху количката , ще видете всички продукти избрани от Вас , също и обща сума . Може да променяте избора си с : "изпразни количка" или "продолжи пазаруване". След като направите ваш окончтелен избор кликнете върху: "ПОРЪЧАЙ". Внимателно попънете адрес. 

Успехи!

 

Доставка

Наличността на поръчаните от Вас артикули може да бъде потвърждавана с телефонен разговор, ако желаете.

Вашата поръчка ще бъде доставена с куриер до адреса посочен в заявката ви.Цените за доставка, обявени по-долу, са на конкретна куриерска фирма и се различават от цените на другите куриери.Ние държим на индивидуалния подход и ще се отнесем към всяка ваша поръчка според конкретния случай.

Срокът за доставка зависи от вашето местоположение, конкретния час и ден на направената поръчка, но е в рамките на 2 до 5 работни дни.В някои случаи (ако сте от Бургас и вземете поръчката си сами от склада ни) е възможен и по-кратък срок за изпълнение и доставка.В случай че срокът за доставка се увеличи (поради причини от различно естество), ще бъдете своевременно уведомени.Всички подробности относно доставката ще бъдат уточнени в телефонен разговор при потвърждаването на вашата поръчка.Плащането се извършва при доставката.

Ориентировъчни цени на куриерската фирма "Спиди" ООД за доставка до адрес във всяка точка на страната:

Пратки до 5 кг.   - 6.50 лв.
Пратки от 5 до 10кг.  - 10 лв.

Пратки от 10 до 20кг - 15лв

Цената е с включен ДДС!

Моля, проверявайте стоката при  получаването и в присъствието  на куриера! 

ВАЖНО!!!

Уважаеми клиенти,
Фигаро ООД не носи вина за транспортни дефекти възникнали при доставката.Някои от моделите на предлаганите от нас артикули са в повече от един цвят и вид, уточнения за които могат да бъдат направени преди обработването на поръчката.
При изчерпване на заявен от вас продукт,  той ще отпадне автоматично от заявката ви. Ако желаете да бъдете уведомени  за актуалните наличности по поръчката ви, моля, заявете това предварително!

Всяка Ваша поръчка е застрахована от куриерската фирма и тази застраховка се поема от купувача,

поради което при счупена или повредена стока трябва да се обръщате към куриерската фирма , за да

бъде възстановена щета по стоката!!!

При връщане на стока от клиента, ако той се откаже от поръчката, куриерската услуга се заплаща от КЛИЕНТА!!!